Ulei de măsline obținut din miezul fructului de măsline prin extracție.
Conținutul de apă de fructe în acest ulei de măsline este mai mic în comparație cu Extra Virgin și este un produs alternativ pentru consum, cosmetice etc.
Potrivit pentru utilizare pe scară largă, precum și pentru produse supuse tratamentului termic - biscuiți, vafe, pentru gătit și prepararea de produse de patiserie și brutarie - ciabatta, cornuri, chifle, plăcinte etc.
După rafinare, Pomach a menținut valori scăzute de acid și peroxid pentru o lungă perioadă de timp.
Олио:

