Креми со путер

Меки креми за намаз и кондиторски украси – пралина, филови, гкондиторска лазура, лешник, какaо, ванила, млеко и др.

  • Мек какао крем с лешници 4 %
  • Мек какао крем с лешници 7 %
  • Ароматизирачки пасти за кондиторски производи

 

ХоРеКа продукти: