За компанијата

Компанијата Пана Груп EООД  ја започнува својата дејност во 2001 година со увоз и извоз на суровини за прехранбената индустрија како што се палмино масло, масти за пржење, маргарин за производство на колачи и кроасани, растителни масла, лецитин, ќебиња, ароми и течни чоколади.

За многу кратко време компанијата успеа да покрие значителен дел од бугарскиот пазар благодарение на напорната работа на тимот и високите цели и приоритети што ги поставува. 

Успешно ги наметнува производите от брендот Пандора – масло, маслиново масло, погодни за клиентите на ХоРеКа и малопродажни синџири.

Благодарение на својот правилен однос и точност, компанијата  Пана Груп ООД е баран и незаменлив соработник за многу производители и трговски партнери.