Për kompaninë

Kompania Pana Group Ltd(EOOD) filloi aktivitetin e saj në vitin 2001 me import dhe eksport të lëndëve të para për industrinë ushqimore si vaj palme, yndyrë për skuqje, margarinë për prodhimin e ëmbëlsirave dhe kroasanave, vajra bimore, lecitinë, mbulesa, aromatizues dhe çokollata të lëngshme.

Në një kohë shumë të shkurtër ajo arriti të mbulojë një pjesë të konsiderueshme të tregut bullgar falë punës së palodhur të ekipit dhe synimeve dhe prioriteteve të larta që ajo vendosi.

Imponon me sukses produktet e markës Pandora - vaj, vaj ulliri, të përshtatshëm për klientët HoReCa dhe zinxhirët që merren me tregti.

Falë qëndrimit dhe saktësisë së saj korrekte, Pana Group Ltd. është një bashkëpunëtor i kërkuar dhe i domosdoshëm për shumë prodhues dhe partnerë tregtarë.