Вкусови за сладоледи

Полутечни, природни и природно идентични ароматизирачки пасти со арома и боја.

Погодни за ароматизирање на крем, кондиторски креми, млечни десерти, сладолед и друго.

 

  • Плодови
  • Млечни
  • Ванила
  • Какао
  • Со јатки
ХоРеКа продукти: